Colțare extensibile

Completați interiorul casei dumneavoastră cu un colțar extensibil. Euromobila vă oferă o gamă larga de colțare din țesătură de înaltă calitate. Aceste piese de mobilier sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și vin într-o varietate de culori și texturi. În acest fel vă puteți proiecta încăperea dupa preferințe. Design-ul colțarelor oferă mult spațiu, în timp ce compartimentele ascunse permit transformarea lor într-un spațiu potrivit pentru odihnă. De asemenea spațiul ascuns oferă posibilitatea de depozitare a așternuturilor.

Dacă doriți să maximizați spațiul din încăpere fără a renunța la aspect, un colțar poate fi alegerea potrivită. Acesta formează un unghi drept, permițând încadrarea într-un colț al camerei. Segmentele extensibile permit crearea unui pat perfect pentru dormit. Însă, înainte de a alege un colțar extensibil este indicat să știți dimensiunile camerei. În general canapelele extensibile au două formaturi, cu șezlong pe partea stângă sau pe partea dreapta, o parte fiind întotdeauna mai lunga decât cealaltă.

Colțarul extensibil poate fi deschis și folosit ca pat atunci când familia sau prietenii rămân peste noapte. Compartimentele ascunse pentru depozitare pot fi folosite pentru a pune așternuturile sau alte obiecte. Dacă doriți să achiziționați un colțar din țesătură, este important să știți se culoare și model se potrivesc cel mai bine în încăperea dumneavoastră.
Dacă sunteți în căutarea unui colțar extensibil, nu ezitați să consultați colecția Euromobila. Cu siguranță veți găsi ceva pe placul dumneavoastră. Pe deasupra, raportul canapelelor noastre dintre preț și calitate vă va mulțumi cu siguranță.

Colțare extensibile

Completați interiorul casei dumneavoastră cu un colțar extensibil. Euromobila vă oferă o gamă larga de colțare din țesătură de înaltă calitate. Aceste piese de mobilier sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și vin într-o varietate de culori și texturi. În acest fel vă puteți proiecta încăperea după preferințe. Design-ul colțarelor oferă mult spațiu, în timp ce compartimentele ascunse permit transformarea lor într-un spațiu potrivit pentru odihnă. De asemenea spațiul ascuns oferă posibilitatea de depozitare a așternuturilor.