Ridicare

MAGAZIN/DEPOZIT

0 lei

Pentru o mare parte a produselor
euromobila.ro

Transport standard

DOOR TO DOOR

ZONA 1

300 lei

ZONA 2

450 lei

ZONA 3

600 lei

ZONA 4

750 lei

Livrare și montaj

PREMIUM

200 lei

Doar in Bucuresti, Brasov si Ilfov in limita a 20Km

* peste limita de 20 km: 4 lei / km dus – întors

Transport Standard: Door to Door

Zona

Localitate

Pret**

Pret comanda mica*

Zona 1 

Alexandria, Giurgiu, Ploiesti, Targoviste

300
150

Ilfov***

Pitesti

Brasov****

Zona 2

Buzau, Calarasi

450
250

Rm Valcea, Slatina, Slobozia, Tulcea

Braila, Craiova, Focsani, Sf Gheorghe

Constanta, Galati, Miercurea Ciuc, Sibiu

Alba Iulia, Bacau, Drobeta, Tg Jiu, Tg Mures

Zona 3

Deva, Piatra Neamt, Vaslui, Oradea

600
300

Bistrita, Cluj, Iasi

Botosani, Resita, Suceava

Zona 4

Timisoara, Zalau

750
400

Arad, Baia Marea, Satul Mare

*       comanda mica insemnand comenzi ce contin doar un fotoliu SAU DOAR 4 tabureti SAU DOAR 10 perne etc
**     pentru locatii ce nu sunt resedinta de judet se adauga +40 RON la tarif
***   pentru locatiile ce se afla in afara celor 20 KM acoperiti de tariful de transport standard oferit pt Bucuresti
**** pentru loc. ce se afla in AFARA ORASULUI Brasov (adica tariful, in final, va fi 340 RON pt clientii din Jud Brasov)

Produsele de mobilier sunt prin definiție agabaritice, dificil de transportat și manipulat.

De ce să pierzi vremea prin depozite, departe de casă? De ce să îți distrugi mașina cu piesele de mobilier și să te chinui să le urci pe scări? Poți opta pentru o echipă partenera Euromobila profesionistă care să ți le aducă direct în fața ușii casei sau apartamentului.

Transportul Standard Door to Door presupune livrarea mobilierului la adresa solicitată și predarea acestuia în fața ușii casei sau apartamentului. Transportul este asigurat de echipele profesioniste Euromobila sau prin partenerii Euromobila.

Tariful transportului Standard Door to Door se aplică doar mobilierului, canapelelor și paturilor tapitate prezentate pe www.euromobila.ro și în magazinelor din Bucuresti si Brasov. Livrarea se stabileste in functie de mai multi factori: data achitarii marfurilor, disponibilitatea cumparatorului de a receptiona marfa si disponibilitatea transportatorului. Înainte de livrarea comenzii, vom confirma ziua și ora și vom oferi un interval de 2 ore în care vom ajunge la dumneavoastră, pentru a evita inconveniențe ce au legătură cu traficul sau alte situații neprevăzute ce pot apărea. În cazul în care nu mai sunteți disponibili pentru primirea produselor, vă rugăm să ne anunțați pentru a reprograma livrarea. In cazul in care transportatorul ajunge cu marfa dumneavoastra la locatia indicata si nu sunteti disponibili pentru

Receptionarea marfurilor se va percepe inca o data taxa de livrare initiala, iar aceasta se achita cu numerar, transportatorului.
Este important ca atunci când este stabilită ziua și ora livrării, o persoană cu vârsta de peste 18 ani să fie acasă pentru preluarea comenzii și să existe căi de acces corespunzătoare pe scara blocului pentru urcarea mobilierului la etaj.
Produsele pot fi verificate, la predare, înainte de recepție Transportul Standard Door to Door nu beneficiază și de montaj. De aceea,
defectele rezultate în urma montajului necorespunzător nu pot fi imputate Euromobila .

Transport premium cu livrare manipulare si montaj

Doar in Bucuresti, Brasov si Ilfov in limita a 20Km calculati de la km 0

Tarif : 200 lei, per client ,per comanda ,per livrare ,per locatie 

Livrarea și Montajul Premium pentru Canapele, paturi tapitate si mobilier sunt servicii premium și presupun transportul și montajul pieselor de mobilier pe poziție, acasă, la adresa solicitată, în camera dorită, doar prin intermediul echipelor Euromobila specializate .

Înainte de livrarea comenzii, vom confirma ziua și ora și vom oferi un interval de 2 ore în care vom ajunge la dumneavoastră, pentru a evita inconveniențe ce au legătură cu traficul sau alte situații neprevăzute ce pot apărea. In cazul in care confirmati ca sunteti disponibili pentru primirea si montarea lor si nu sunteti la locatie veti achita tarif de relivrare de 200 lei 

Este important ca atunci când este stabilită ziua și ora livrării, o persoană cu vârsta de peste 18 ani să fie acasă pentru preluarea comenzii și să existe căi de acces corespunzătoare pe scara blocului, pentru urcarea mobilierului la etaj. Echipele Euromobila  nu vor manipula, dezasambla sau colecta mobilierul vechi. Vă rugăm să vă asigurați că, înainte de livrarea și montajul produselor Euromobila mobilierul vechi a fost scos din cameră.

In cazul in care imobilul nu este finalizat echipa de livrare Euromobila este exonerata de obligatia manipularii si montajului de mobilie ,acest lucru este responsabilitatea clientului.

La terminarea lucrării, după semnarea procesului verbal de receptie, echipa Euromobila  va colecta ambalajele (carton, plastic, polistiren) pentru o reciclare responsabilă.

Tariful pentru Livrare și Montaj Premium ce depasesc limita de 20 km. e de 4 lei / km dus – întors.

Ridicarea din Magazin sau depozit

In cazul in care clientul nu doreste modalitatile de livrare oferite de catre Euromobila ,isi poate ridica produsele cu mijloace proprii  din depozitul nostru.

Acesta are obligatia sa anunte ridicarea marfii cu 24 ore in prealabil si sa fie minim doua persoane pentru incarcare !

Cumparatorul are obligatia sa verifice produsele in depozit  împreună cu personalul  Euromobila Eventualele defecte rezultate în urma transportului și / sau montajului necorespunzătoare nu pot fi imputate Euromobila .

Marfa se mai poate ridica din magazinele Euromobila Bucuresti si Brasov de pe pozitie ,personalul din vanzari nu se ocupa de manipularea si ambalarea produselor  agabaritice .