Saltele Magniflex

Saltea MASSAGGIO DELUXE
Saltea cu fermitate medie și efect de masaj

de la
2885 lei


Massaggio Deluxe oferă un masaj regenerant pe tot parcursul nopții datorită căptușelii cu massagiCover.

Husa din Viscoza, moale și respirabilă, oferă o senzație moale și mătăsoasă la atingere și este mai eficienta în eliminarea transpiratiei, favorizând ventilația.Complet detașabilă și lavabilă, pentru a asigura întotdeauna un nivel ridicat de igienă.

Căptușeala interioară matlasată în Memoform oferă un plus de confort, adaptându-se perfect formei corpului. Fibra respirabilă din partea inferioară oferă un plus de confort.

Stratul de 2 cm de Memoform reacționează la greutatea corpului pentru a se potrivi perfect, oferind confort și suport anatomic întregului corp.

Saltea ARMONIA DUAL
Tehnologia Dual Core (nucleu împărțit în două jumătăți cu fermități diferite) permite alegerea unor niveluri diferite de duritate și confort într-o singură saltea.
de la
7345 lei

Dimensiunea selectată: 90/200

Tehnologia Dual Core din salteaua Armonia Dual este o inovație prin care nucleul saltelei (partea sa interioară) este împărțit în două jumătăți aflate într-o singură husă. Fiecare jumătate are două fermități pe cele două părți ale sale - medie și medie spre tare. Prin rotirea jumătăților salteaua vă va oferi trei combinații posibile pentru fermitate - medie-medie, medie-medie spre
tare sau medie spre tare - medie spre tare. Saltelele Dual Core® sunt o soluție foarte bună pentru cuplurile care au preferințe diferite pentru fermitatea saltelei.

Tehnologia Dual Core este disponibilă numai pentru saltele cu lățimea egală sau mai mare de 150 cm.

Saltea COMFORT DUAL
Saltea de calitate premium, nucleu format din două jumătăți cu fermități diferite încorporate într-o singură saltea, pentru a oferi un confort diferit fiecărui partener.

de la
4275 lei


Tehnologia Dual Core® din salteaua Comfort Dual este o inovație prin care nucleul saltelei (partea sa interioară) este împărțit
în două jumătăți aflate într-o singură husă. Fiecare jumătate are două fermități pe cele două părți ale sale - moale și medie. Prin rotirea jumătăților salteaua vă va oferi trei combinații posibile pentru fermitate - medie-medie, medie-moale sau
moale-moale. Saltelele Dual Core® sunt o soluție foarte bună pentru cuplurile care au preferințe diferite pentru fermitatea saltelei.

Tehnologia Dual Core este disponibilă numai pentru saltele cu lățimea egală sau mai mare de 150 cm.

Saltea MAESTRO DUAL
Saltea cu două fețe cu parte de vară și de iarnă, tehnologie Dual Core și nucleu multistrat
de la
8499 lei

Saltea inovatoare cu nucleu multistrat format din mai multe straturi cu diferite tipuri de spumă -
foarte elastică, spumă cu memorie, spumă Aquabreeze, spumă Malva. Tehnologie Dual Core, care permite alegerea durității preferate de către fiecare partener în parte pentru jumătatea sa de saltea. Textură delicată din viscoză, cu aspect de iarnă și vară.

Tehnologia Dual Core® este o inovație prin care nucleul saltelei (partea sa interioară) este împărțit în două jumătăți aflate într-
o singură husă. Fiecare jumătate are două fermități pe cele două părți ale sale - medie și medie spre moale. Prin rotirea jumătăților salteaua vă va oferi trei combinații posibile pentru fermitate - medie-medie, medie-medie spre tare sau medie spre tare - medie spre tare. Saltelele Dual Core® sunt o soluție foarte bună pentru cuplurile care au preferințe diferite pentru
fermitatea saltelei.

Saltea MAGNISTRETCH
Tehnologie patentată cu plăci Stretch pentru detensionarea spatelui și totodată o întindere delicată a coloanei vertebrale.

de la
5649 lei


Magnistretch o saltea de nouă generație cu o structură unică, dezvoltată în Universitatea din Florența de către specialiști
ortopedici de top. Secțiunile oblice din spuma ce constituie nucleul saltelei, formează așa-numitele plăci Stretch, care întind ușor coloana vertebrală în timpul somnului și asigură o îngrijire activă pentru sănătatea spatelui, noapte de noapte.

MagniStretch este ideal pentru toată lumea care se confruntă cu dureri și tensiune ale spatelui în timpul activităților zilnice.
Indiferent dacă sunteți un sportiv activ, dacă zilele dumneavoastră sunt încărcate cu multe responsabilități sau aveți dureri cronice, acest produs vă va aduce un somn calm și relaxant, o viață fericită și productivă.

Saltea NATURCOMFORT DELUXE
Saltea premium, fermă, cu o înălțime impresionantă pentru oferirea celui mai bun suport ortopedic. Material textil delicat cu fibre de lemn Lenpur cu proprietăți termoregulatoare.
de la
3899 lei

Saltea ortopedică cu o înălțime impresionantă de 30 cm și materiale textile ecologice, care garantează un mediu natural de somn. Nucleul din spumă Eliosoft păstrează cu atenție corpul în poziția corectă, iar cele două straturi de 2 cm de spumă cu memorie pe fiecare parte a saltelei eliberează tensiunea și oferă relaxarea imediată.

Materialul textil al husei conține fibre de lemn țesute - Lenpur, care oferă o prospețime constantă și ajută la reglarea temperaturii corporale. Husa ecologică a saltelei Naturcomfort Deluxe vă aduce mai aproape de natură!

Saltea RIVIERA BY PIERRE CARDIN
Saltea de calitate premium cu fermitate medie. Spumă cu memorie în nucleu și în materialul textil pentru garantarea celei mai bune poziții de dormit.

de la
3189 lei


O saltea cu fermitate medie spre tare - Riviera este o saltea premium cu o înălțime de 26 cm și un design impresionant semnat de Pierre Cardin.

Materialul textil premium aduce un plus de confort datorită stratului suplimentar de 2 cm de spumă cu memorie, care răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură - acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie, vă veți simți relaxat imediat ce vă întindeți pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare.

Saltea SILVERCARE
Saltea cu fermitate medie prevăzută cu spumă cu memorie în materialul husei, ce ajută la găsirea unei poziții confortabile la așezarea pe saltea.
de la
2069 lei

Silvercare este o saltea cu fermitate medie spre tare, ce oferă un suport echilibrat și confort suplimentar datorită stratului de spumă cu memorie regăsit pe o parte a saltelei.

Spuma cu memorie răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură - acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie, vă veți simți relaxat imediat ce vă întindeți pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare.

Image

Magniflex vine cu noi promoții pentru luna APRILIE!

Promoția pentru perioada 01 - 30.04.2024 este:

Vivo, Paradiso, Riviera, Naturcomfort Deluxe, Magnicool gel - reducere de 10%

Maestro Dual - reducere de 15%

Armonia Dual - reducere de 20%

Perne: Tonino Lamborghini, Classico, Classico Wave, Duogel, Naturcomfortreducere de -25%