Fabrica de canapele EUROMOBILA

Suntem o companie producatoare de mobila tapitata, fondata în 2001. Compania a acumulat in aceasta perioada o experienta considerabila în sfera productiei si a satisfacerii nevoilor clientilor.
Fabrica de productie se afla în Giurgiu si are o suprafata totala de 8000 mp, fiind una dintre cele mai mari din România. Cum suntem o companie moderna si în permanenta dezvoltare, dorim sa facem fata oricarei provocari. Avem o retea de distributie la nivel national, atât prin magazinele proprii, cât si prin parteneri.
Prelucrare si Materiale

Prin produsele noastre oferim posibilitatea clientilor sa aleaga dintr-o gama larga, de la clasic la modern, combinând la alegere materialele pentru a oferi un confort si o eleganta deosebita fiecarei case. Oferim canapele, canapele extensibile, fotolii, canapele de colt, canapele de birou si paturi. Din experienta si activitatea noastra ne-am câstigat abilitatea sa creem permanent produse si modele noi, fiind unici prin creatiile noastre. Produsele noastre sunt facute din materiale de cea mai buna calitate, pentru a oferi rezistenta si durabilitate. Structurile sunt facute din lemn de fag, bine uscat, iar confortul este dat de combinarea plaselor de arcuri mini bonnell, a arcurilor sinusoidale si a poliuretanului de înalta densitate si elasticitate. Stofele sunt cu grija alese si testate sa reziste si la solicitari intense. Toate acestea confera functionalitate si confort deplin pe toata durata folosirii produselor.Metode Moderne

Îmbinam cu succes metodele moderne de productie cu valorile traditionale, dobândite de-a lungul experientei noastre. Investim în resursa umana si în dezvoltarea ei, fiind constienti ca nici un utilaj nu poate înlocui un om, iar daca vrei sa dai suflet unui produs aceasta se face doar prin pasiune. Ne mândrim cu unii dintre cei mai buni tâmplari, croitori, cusatori, tapiteri, care reusesc sa dea viata produselor si sa le ofere eleganta.Un grup creativ si calificat de ingineri, cu o experienta considerabila, supervizeaza toata activitatea companiei. Ei urmaresc designul, prezentarea si perfecta executie a fiecarui produs în parte. Scopul nostru este sa livram catre dumneavoastra produsele Euromobila cât mai repede, pentru a va bucura de confortul si eleganta lor acasa.

Inspiratie

Ne dorim ca produsele noastre sa fie o sursa de inspiratie. Stim cât de important este sa-ti exprimi nevoile si emotiile, de aceea va oferim posibilitatea sa va creati propriul spatiu de vis, unde sa va simtiti relaxati. Ne dorim ca produsele noastre sa va asigure impresii noi si de neuitat. Combinam eleganta si simplitatea canapelelor pentru confortul de fiecare zi.Având produse originale, cu forme interesante, acestea se potrivesc cu orice interior, conferind un design placut si unic spatiului de locuit.