CONSILIERE DESIGN GRATUITA IN MAGAZIN

Echipa Euromobila Canapele iti ofera designerul personal care te va consilia gratuit in procesul de alegere a canapelei sau patului care sa se integreze perfect in locuinta ta prin stil, culori dimensiuni si functionalitate.

Pentru a fi sigur ca fiecare produs pe care il achizitionezi de la noi se va potrivi perfect in casa ta, incearca serviciul de Consiliere de Design GRATUIT de la EUROMOBILA.

Desi este cat se poate de frumoasa si incitanta, alegerea mobilierului poate reprezenta de multe ori o adevarata provocare, presupunand gasirea unei singure piese de mobilier care sa respecte o multitudine de conditii legate de stil, spatiu si functionalitate.

Designerii nostri cu o vasta experienta in amenajarile de interior iti vor recomanda cele mai potrivite materiale, texturi si imprimeuri pentru personalizarea canapelei sau a patului, dar si piesele de mobilier complementare, potrivite spatiului si gusturilor tale.

Apeleaza la consilierea personalizata pentru amenajarea casei tale, iar designerii nostri vor aduce inspiratie, eleganta si functionalitate spatiului tau, respectand atat stilul pe care vrei sa-l abordezi, cat si bugetul de care dispui.

Lasa grija imbinarii mobilierului, accesoriilor si stilurilor diferite pe mana profesionistilor pentru a fi sigur ca fiecare piesa de mobilier pe care o cumperi se va imbina armonios cu designul locuintei tale.

Cum poti intra in contact cu designerul Euromobila?
E simplu: Intra pe site www.canapele.ro si lasa un e-mail pe contact@canapele.ro si vei fi contactat prin e-mail sau telefonic in cel mult 48 de ore pentru a stabili o intalnire in magazinul Euromobila.