Colțare fixe

Colțarele fixe, cunoscute și sub denumirea de canapele în formă de L, asigură o excelentă utilizare a spațiului în orice încăpere. Dacă vă doriți un loc confortabil unde vă puteți relaxa, nu puteți găsi o opțiune mai bună. Oferim o varietate de materiale, de la tesătură fină, până la piele, pentru un confort sporit. Puteți alege dintr-o multitudine de culori, cum ar fi negru, maro sau verde pentru a se potrivi cu propriul decor. Colțarul fix este practic în orice situație, pentru când doriți să vă relaxați alături de cei dragi sau pentru când găzduiți un grup mai mare de prieteni. Secțiunea cu șezlong vă oferă un loc unde vă puteți întinde după o zi obositoare și poate fi comandată atât pe partea stângă, cât și pe partea dreapta a canapelei.

Colțarele fixe vă ajută sa profitați la maxim de spațiul dumneavoastră, lucru pe care canapelele standard si scaunele nu il pot face. Colțarele noastre fixe sunt perfecte pentru orice stil al încăperii dumneavoastră. Pentru un aspect modern încercați colțarele noastre în nuanță maro, iar pentru un aspect mai colorat si vibrant, încercați un colțar galben. Pentru o soluție practică și durabilă, gama noastră de colțare fixe din piele este soluția perfectă.

A pune o canapea în colțul încăperii este o idee minunată din mai multe motive. În primul rând, aveți spațiu suplimentar pentru invitați, de asemenea vă oferă o modalitate de a completa un spațiu gol. Colțarele fixe au devenit piese centrale în încăperi în ultima perioadă.
Dacă vizitați unul din showroom-urile noastre, veți putea vedea felul în care produsele noastre sunt lucrate cu atenție. Acest lucru se datorează faptului că avem o echipă de profesioniști foarte bine pregătiți care ne crează canapelele.

Colțare fixe

Colțarele fixe, cunoscute și sub denumirea de canapele în formă de L, asigură o excelentă utilizare a spațiului în orice încăpere. Dacă vă doriți un loc confortabil unde vă puteți relaxa, nu puteți găsi o opțiune mai bună. Oferim o varietate de materiale, de la tesătură fină, până la piele, pentru un confort sporit. Puteți alege dintr-o multitudine de culori, cum ar fi negru, maro sau verde pentru a se potrivi cu propriul decor. Colțarul fix este practic în orice situație, pentru când doriți să vă relaxați alături de cei dragi sau pentru când găzduiți un grup mai mare de prieteni. Secțiunea cu șezlong vă oferă un loc unde vă puteți întinde după o zi obositoare și poate fi comandată atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă a canapelei.