COLȚARELE Euromobila sunt fabricate în România.

Descoperă gama noastra de Colțare Extensibile si Fixe personalizate oricărui ambient într-o gamă variată de diferite stiluri, dimensiuni și materiale pe care vi le puteți configura, toate potrivite pentru acel moment de relaxare mult asteptat. 

Am combinat cu succes un design inovator și versatil cu nevoia de funcționalitate și fiabilitate care să aducă o înaltă valoare estetică oricărei încaperi.


Gama de colțare Euromobila vă oferă numeroase culori, materiale, mărimi și modele pentru a se potrivi în orice spațiu. Un colțar se poate pune în locurile mai puțin accesibile si vă oferă mai mult spațiu liber în încăpere. Colecțiile noastre cuprind atât modelele retro, cât și pe cele contemporan moderne, pentru sigurața că veți găsi colțarul perfect care să complimenteze restul încăperii. Deoarece canapeaua este cea mai importantă piesă din living, este recomandat să fie aleasă înaintea măsuței de cafea, a covorului și a mobilierului.

Indiferent dacă alegeți un model elegant, rustic sau tradițional, colțarele noastre ajută la transformarea instantanee a oricărui living.
Profitați de spațiul dumneavoastră cu colțarele noastre. Materialul este moale si confortabil pe întreaga suprafață a colțarului, perfect pentru a vă oferi dumneavoastră si celorlalți o experiență placută la atingere. De asemenea puteți depozita perne si pături în spațiul special pe care îl oferă.

Puteți găsi o gamă largă de colțare care se încadrează oricărei cerințe. Colțarele nu trebuie să fie greoaie, natura modulară a acestora le permite să fie o piesă de mobilier foarte versatilă. Colțarele nu au o singură dimensiune, ci includ o varietate de opțiuni. De la un model simplu cu două locuri, până la o piesă masivă cu 5 locuri, pentru cât mai mult spațiu. Disponibile într-o multitudine de finisaje și țesături, colțarele noastre pot include posibilitatea de depozitare, un șezlong sau chiar un pat extensibil pentru musafiri.

COLȚARELE Euromobila sunt fabricate în România.

Descoperă gama noastra de Colțare Extensibile si Fixe personalizate oricărui ambient într-o gamă variată de diferite stiluri, dimensiuni și materiale pe care vi le puteți configura, toate potrivite pentru acel moment de relaxare mult asteptat.

Am combinat cu succes un design inovator și versatil cu nevoia de funcționalitate și fiabilitate care să aducă o înaltă valoare estetică oricărei încaperi.